Even voorstellen, ik ben Nel Kes en ik ben LifeCoach


Ik zie mezelf als een typische dienstverlener, ik help mensen graag. En ik ben nogal nieuwsgierig, ik wil graag snappen hoe 'dingen' werken. Deze nieuwsgierigheid is mijn persoonlijke drijfveer in veel wat ik doe.

 

Tot 2004 hield ik mij bezig met voornamelijk IT-systemen in de effectenwereld. Daar heb ik veel geleerd over systemen, de IT systemen en hoe de effectensystemen in elkaar steken. Na 25 jaar werd alles een beetje van hetzelfde, ik werd er niet meer warm of koud van dus het werd tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, een nieuw systeem.

 

Na een intensieve zoektocht en via een uitgebreide test "Wat is de kleur van jouw parachute' (aanrader) ben ik op het spoor van de psychologie terechtgekomen. En ben ik begonnen aan een opleiding tot counselor die ik succesvol heb afgerond in 2008. Vele persoonlijke inzichten rijker was het voor mij niet duidelijk wat ik er dan mee ging doen. Een coachopleiding volgde waardoor ik hetgeen ik geleerd had in de praktijk kon brengen binnen de financiële wereld waarin ik werkte. Daar ben ik nog altijd dankbaar voor, dankzij die praktijkervaring leerde ik dat dit is wat bij mij past. Alle onzekerheid verdween door de ervaring die ik gaandeweg opbouwde.

 

In 2018 werd het tijd om afscheid te nemen van de financiële wereld en ben ik bij mezelf te rade gegaan wat ik verder wilde doen. Samen met mijn partner ga ik graag op reis met de camper dus hebben we mijn werkonderbreking aangegrepen om een aantal mooie reizen te maken en te genieten van de vrijheid. Tijdens deze periode heb ik nagedacht waarin ik mij verder wilde specialiseren.

 

Wat ik voor mijzelf belangrijk vind in het leven is het bewaken van balans. Balans tussen werk en privé, tussen tijd voor anderen en tijd voor mezelf, tussen bewegen en luieren, tussen gezond eten en snacken, en nog vele andere elementen. Door een flinke burnout in 2006 werd ik gedwongen om hiermee aan de slag te gaan en inmiddels merk ik dat het steeds beter lukt en dat ik mij goed voel bij een goede balans. En dat ik uitschieters kan opvangen doordat de basis goed is. Een goede basis en balans gun ik iedereen dus heb ik besloten om een LifeCoach te zijn. Een LifeCoach die mensen coacht om hun eigen basis en balans te vinden en te bewaken. Zodat het leven in de basis goed voelt en er genoten kan worden van de pieken en waarbij de dalen opgevangen kunnen worden omdat dit nu eenmaal bij het leven hoort.

 

Voor meer info over mij en mijn carrière verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

 


EIA-Keurmerk


Lid van: