Nel Kes LifeCoaching

Ben je niet (meer) tevreden met het werk dat je doet? Staat je baan je tegen en wil je eigenlijk iets anders maar weet je niet wat?

Neem het heft in eigen handen en gun jezelf werkgeluk!

In een werkgeluk traject zoek je voor jezelf uit welke bouwstenen in een baan aanwezig moeten zijn om werk te doen dat bij jou past.

Ben je erg moe, enorm gestrest en kan je moeilijk van je leven genieten.

Wacht dan niet langer, deze situatie kan opgelost worden.

In een stress-burn-out traject leer je wat er in je lichaam aan de hand is en wat je moet doen om je weer beter te voelen. Zodra dit het geval is leer je hoe je kan voorkomen om weer in deze situatie terecht te komen.

 


 

Lees het laatste nieuws:

 

Of lees de laatste blog:


Regelmatig updates ontvangen? Schrijf je hier in:

 


Gratis online scholing: Start per 1 december 2020


Vanaf 1 december is het mogelijk om gratis online scholing te volgen. De overheid heeft ook hiervoor subsidie beschikbaar gesteld. Meer informatie hierover vind je op de website van de overheid. Een lijst met opleiders waarbij je gratis scholing kan volgen is toegevoegd.

Vanaf maandag 30 november vind je hier een handige tool. Hiermee kun je zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. In de meeste gevallen ontvang je een certificaat of diploma.

 

Gratis ontwikkeladviestraject: Deze zijn helaas niet meer aan te vragen. Alle trajecten (55.000) waren binnen 1 dag al geregistreerd. Uiteraard kan je wel voor een werk-geluk traject nog steeds bij Nel Kes LifeCoaching terecht.