Start Nel Kes LifeCoaching

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 00:00

Vanaf vandaag ben ik de trotse eigenaar van Nel Kes LifeCoaching.

Na twee jaar van bezinning, verhuizen en reizen met de camper word het tijd om weer aan de slag te gaan en dit keer als zelfstandige coach gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, stress klachten en burn-out.

 

Om nu te starten in deze moeilijke tijd is best bizar. Iedereen is bezig met overleven, de tijd doorkomen, niet ziek worden en zorgen voor de mensen om zich heen. Het volgen van een persoonlijk ontwikkel traject zal niet de hoogste prioriteit hebben. Aan de andere kant kan het nu juist fijn zijn omdat er tijd voor is. Of het kan juist stress geven vanwege ieders persoonlijke omstandigheden en er dus helemaal geen tijd voor is.

Ik hoop in de toekomst vele mensen te mogen helpen om zichzelf te ontwikkelen. Om beter met stress klachten om te kunnen gaan en/of om te herstellen van burn-out.

Ik heb zelf een stevige burn-out gehad in 2006 en daardoor ervaren dat dit heftig en moeilijk is. Er is echter een weg terug en door jezelf beter te managen voorkom je dat het weer zover komt. Door te accepteren hoe het leven in elkaar steekt, grenzen te stellen, keuzes te maken en te genieten van wat er is heeft het leven voor mij meer kleur gekregen. Ik ben niet meer alleen maar druk. In Volendam zeggen we vaak 'gank', alles moet snel, ik probeer daar (als het niet nodig is) niet aan mee te doen. Alles wat je 'ff gank' doet zet je in een versnelling waar je moeilijk weer uitkomt. Door bewuster met je tijd om te gaan krijgt je leven meer kleur en kwaliteit.

Voor mensen in vitale beroepen is dat nu een utopie, ze werken de klok rond in de hoogste versnelling. Voor hen heeft 'aan jezelf werken' nu even geen prioriteit en is iets voor later.

Mocht je zo iemand zijn en behoefte hebben aan een luisterend oor dan bied ik hierbij een gratis coachsessie aan. Neem contact op en dan hoop ik je iets verlichting te kunnen bieden. Even een rust en herstel moment kan het verschil betekenen m.b.t. hoe je door deze periode heen komt.

Be safe!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.